BOKA DITT RUM I SOMMAR (Juni-Augusti) 

Vi brinner för att arbeta med det vi har omkring oss och försöker att skapa en så hållbar och autentisk upplevelse av Gotland som möjligt.

I varje rum har vi låtit en gotländsk konstnär som vi gillar hänga upp sin konst, kopparna du dricker ditt kaffe ur är av en keramiker nära oss, lakanen är såklart ekologiska, våra hudvårdsprodukter är av märket Care of Gerd som svensktillverkar ekologiska produkter utan skit. I år blev vi också utnämnda av White Guide som ett av Sveriges 100 bästa hotell på Gotland vilket vi är glada för. Våra rum går att boka för enstaka nätter 1 juni-31 augusti (vi tar gärna emot både barn och djur som gäster!) 

 

Pris Dubbelrum från 2250 sek inkluisve frukost.

 

Boka gärna direkt här nedan eller maila oss på hotel@stelor.se och om du föredrar telefon får du gärna ringa My på 0735181889

GDPR and terms & conditions

HYR HELA HOTELLET FÖR EN PERFEKT HELG PÅ GOTLAND- HELA ÅRET!

Resten av året ( sept-maj) kan man Hyra hela hotellet och då man kan ta med familj, vänner eller kollegor och i 2 dygn ha huset för sig själv. Fira möhippa eller årsdagar eller bara få exklusiv tid med dem man gillar allar mest samtidigt som alla har sitt egna rum med privat toalett och hotellkänsla. Laga mat tillsammans i vårt full utrustade charmiga kök som är hjärtat av huset med stort matbord med plats för 14 pers. Gå långa promenader vid havet, tänd en brasa och låtsas att ni har flyttat in till ett stort hus på Gotland för en stund. Gården är bara er.

 

Ni tar med mat & dryck själva eller varför inte handla prima grönsaker ifrån våra närliggande ekolgiska gårdsbutiker. Vi gör iordning huset för er innan ankomst och städar efter ni åkt.

 

( Pssst...om du inte vill laga maten själv så hjälper vi er såklart gärna med måltiderna…)

Läs mer om att hyra hela hotellet ->

Hyr hela hotellet

Ta med familj och vänner och bo i hela vårt fantastiska hotell. Tillbringa tid i en pittoresk miljö med många tillfällen för aktiviteter eller bara lugn och ro. Oavsett om ni planerar en familjesammankomst, ett bröllop, en golfresa eller bara vill komma bort en stund är hotellet något för er. 

 

Huset byggdes under 1820-talet och har en lång, spännande historia. Idag finns det sju, varsamt renoverade rum med både hög standard och originaldetaljer kvar. Rum nummer sju ligger på markplan med egen utgång till trädgården och är perfekt om man vill ta med sig sin hund.

 

Köket är husets hjärta och ligger på bottenvåningen i anslutning till matsalen och loungen. 

 

Stelor ligger på sydvästra Gotland, några minuters promenad från sandstrand, golfbana och fiskeläge. 25 minuter norrut ligger Visby och det finns goda bussförbildelser.

Se mer bilder i vårt galleri->

 
 

Pris och bokning

Tillgång till hela huset

7 rum (14 vuxna)

Lounge med öppen spis

Fullt utrustat kök

Privat trädgård

10 cyklar, inklusive två elcyklar (Cristiania bikes)

Städning inkluderad.

1 sept - 31 maj

Två nätter: 25 000 kr

Extra natt: 5 000 kr

1 juni - 31 aug

Two nätter: 32 700 kr

Extranätter enligt rådande rumspriser.

Bokning och förfrågan

Fyll i formuläret eller ring My på +46 735 18 18 89

Thanks! Message sent.