Bröllop i en lada på Gotland

Bröllop på Stelor innebär inte bara att man har en unik plats med vacker och lantlig inramning i vår lada. Man har hela gården exklusivt för sig själv, hjälp hela vägen där vi tillsammans hjälps åt att planera för just ert personliga bröllop. Bröllopsmiddagen på Stelor hålls som bäst i vår lada vilket blir rustikt och charmigt och man är såklart välkommen att sätta sin egen prägel och dekorera vår lada efter eget huvud. Vi kan servera 100 sittande gäster i vår lada och då finns plats för liveband, musik och glädje! 

Se mer bilder i vårt galleri->

Mer bra info...

Att gifta sig på Stelor betyder också att man hyr hela hotellet. Det gör att ni får hela stället exkluisvt för er själva och kan fokusera på varandra och nära och kära. Då kan man också ha en hejdundrade fest utan att störra eventeulla andra hotellgäster. 

Vi gör iordning huset för er innan ankomst och städar efter ni åkt. ( Pssst...om du inte vill laga maten själv så hjälper vi er såklart gärna med måltiderna…)

 

Blir du nyfiken på att ha ditt Bröllop på Gotland och Stelor så läs gärna igenom vårt bröllopspaket och info här. Se det som en startpunkt och ett exempel för er planering. Vi vill ju hjälpa er att skapa er dag så andra menyer, teman osv. fixar vi såklart också så hör av er till my@stelor.se eller ring på 0735181889 så svarar vi gärna på frågor, bollar ideér och tar bokningar!

Bokning och förfrågningar

Fyll i formuläret eller kontakta My på +46 735 18 18 89

Thanks! Message sent.