Konferera hållbart

Konferera hållbart på Gotland?  Vi jobbar med hållbarhet ur många aspekter som vi gärna berättar mer om eller som du kan läsa om på hemsida här.

En konferens på Stelor innebär inte stora salar med vita tavlor och att många människor

lyssnar till få talare. Vill man däremot mötas och få exklusiv tillgångtill en plats som inbjuder till idéskapande och kreativitet är Stelor något för er.

 

Vi riktar oss till mindre sällskap som ledningsgrupper på 7–14 personer. Whiteboard, blädderblock  och projektor och sådana saker har vi men vi skräddarsyr gärna aktiviter och hjälper er att spåna på kreativa ideér tillsammans för att skapa ett värdefullt innehåll för era dagar.  För me info eller börja spåna så maila till my@stelor eller slå en signal på +46 735 18 18 89

Mer än bara konferens?

På Gotland och i vår närhet finns så mycket härliga aktiviteter att ta del av. Ett exempel kan vara om gänget är matintresserade så kan man åka med upp till våra bönder och skörda och sen laga mat tillsammans med Linus vår kock som bjudar på sina bästa matlagningsknep. Yoga, Westernridning, lunch pick-nick vid vårt vackra fiskeläger, SUP hos våra bästa grannar på Surflogiet 5 minuter bort eller varför inte golf på en av Sveriges vackraste golfbanor? Ni hör ju – vi har så mycket mer att erbjuda som vi gärna sätter ihop mer er så att ni får världens bästa konferens på Gotland!

 

Kontakta my@stelor.se  eller 0735181889 för att börja planera er konferens på Stelor.

Bokning och förfrågningar

Fyll i formuläret eller ring My på +46 498 24 50 06 

Thanks! Message sent.