17.7 Niclas Frisk's Atomic Wings

Return to the Atomic Ship! 

Niclas Frisk meddelar att han kommer göra några utvalda spelningar runt om i Sverige och Norden under namnet Atomic Wings.

Med en omstrukturering i molekyluppbyggnaden 2018 hoppas jag uppnå en mer effektiv och mer hanterbar explosionseffekt. Vad betyder detta då rent konkret? Jag kommer sätta ihop ett live band och göra Atomic låtar men även ett och annat russing ur andra skivor jag gjort sen dess. Ser mycket fram emot detta under namnet: Niclas Frisk's Atomic Wings Välkommen till en svängig kväll i Stelors lada! 

 

Kl.20.00 - Biljetter

18.7 Ulrik Munther

Ulrik Munther startar 2018 med låten "Before" som målar en bild av en artist som gjort en stor resa för att till slut landa stadigt på båda fötterna. Från Melodifestivalen till hyllat album med Jonas Gardell-texter, från barnstjärna till en Guldbaggenominerad skådespelarinsats. Att Ulrik nu helt går sin egen väg har tagit sig flera uttryck, både musikaliskt och i form av flytten från Stockholm till Göteborg. 

Den inre resan har också resulterat i att han gått skilda vägar med alla tidigare samarbetspartners såsom managers och skivbolag för att istället göra allting själv, från att skriva och producera till att släppa musiken. I slutet av april släpptes ep:n "Are you alright?" och en miniturné med stopp i Stockholm, Göteborg, Karlstad och Oslo följde, med i stort sett utsålda hus. "Before", som nått över4 miljoner streams, och "Are you alright?" är ett statement över Ulrik 2018 och vi ser fram emot att få höra resultatet av hans fortsatta utveckling! Välkomna till en kväll tillsammans med Ulrik i Stelors Lada! 

Kl. 20.00 - Biljetter

15.6.20 Vi öppnar upp Stelor och vår gårdsmiddag startar.

Dinner & Music

in the Barn

We are so excited to tell you that once again our barn will be filled with music.Since the last year and everything that has happened we have really missed the live music here at Stelor! This summer we will open up our barn again but for 50 exclusive places at the time

Thursdays and Fridays we will serve a fixed 3 course menu and then listen to music from people we like.

Lammgrillning och Livemusik  (eller som vi också säger -Grill, Bärs & Boots) 

Under några Söndagar i sommar så bjuder vi in till en festlig kväll där vi helgrillar gotländskt lamm och dukar upp en buffé med goda sallader, primörer  ifrån vår bonde och smakrika såser.  Vi dukar också upp med saffranspannkaka och kaffe efter maten. Under några av kvällarna spelar våra favoritsorkar i bandet Sons of Bourbon musik som doftar av country. 

 

Välkomna söndagar datumen:  

15, 22, 29 juli & 5 augusti 

7.7 Kocken Paul Svensson hälsar på 

Kocken Paul Svensson, föreläsare, kreativ ledare för Fotografiskas restaurang och som vi också känner igen ifrån ett flertal TV-program har just släppt en ny kokbok som han plåtade hos oss här på Stelor förra sommaren.. Det blir en avslappnad kväll där Paul tar oss med i den gröna grillvärlden och låter oss smaka på varma, härliga sallader till grillade desserter och berättar mer om sin gröna matfilosofi och spaningar om framtidens hållbara mat. 

 

Start 18.30

Begränsat antal platser så boka gärna  i god tid.

395 kr/person

 

Boka bord på: 0498-245006 eller på koket@stelor.se

Klubb lada –

en påse gott och blandat

I år startar vi ett nytt koncept på Stelor- nämligen Klubb Lada och det är precis som det låter en klubb i vår lada. Här får lokala artister och mindre akter spela. Det ska vara en kväll med skönt häng, bra musik och goda drycker. Ibland köper man biljetter och ibland så ger man om man känner för det ett bidrag till artisten. 

19/7 Vera Kebbe

23/7 Harpers Weekly

30/7 Matilda Johnsson

8/8 Selma & Gustaf

Hälsa på Stelor

Passa på att rå om dig själv i sommar. Mia Rosvall har YinYoga på vårt loft tis & tors.

Fom. 26 juni- 30 juli  

8.00-9.15

 

5 kort 600 kr

drop in 140 kr

Kort eller kontant

 

Massage: 

Vill du boka massage hos oss så går det också bra! 

 

För mer info & bokning ring Mia på nummer: 0707-40 00 63

P.S

 

Glöm inte att besöka vår butik som har diverse pryttlar, onödiga ting och saker man behöver- öppet när restaurangen är öppen

12.7 Solala

För fem år sedan träffades tre vänner hemma i köket en vardagskväll. Några timmar senare hade de gjort sitt första arrangemang och med det startat en ny genre inom svensk vokalmusik. Solala beskrivs som en vokal powertrio och har med ett unikt tonspråk, bländande stämföring och en minst sagt varierad repertoar ackompanjerat av hemmasnickrade rytminstrument skrivit om boken om hur sång i grupp kan låta. 

 

Publiken har via deras sångvideos från köket växt lavinartat under åren och har gått från köket till konserthusturnéer genom hela Sverige och har bland annat gästat Allsång på Skansen. Förra årets konsert på Stelor var oförglömligt- hela ladan gungade!

 

Kl.20.00 - Biljetter

25 & 26/7  Sarah Klang & Christian Kjellvander 

En spelning - två fantastiska musiker.

Sarah Klang är rösten som tagit Sverige med storm. Vilken pipa! På Stelor gör hon sin enda Gotlands spelning. Christian Kjellvander har besökt oss förut men är tillbaka för att leverera indie-americana i bästa maneér. Kommer bli en så in i tusan härlig kväll.

 

25/7 Utsålt

26/7 fåtal biljetter kvar - Biljetter

11.8 Carl-Einar Häckner

Carl-Einar Häckner är en underhållare, trollkarl och komiker, clown, stand-upcomedian, författare, musiker från Göteborg född utanför Kungälv uppväxt i Gårdsten i Angered som uppträder i hela världen på engelska, tyska men allra helst och bäst på svenska i Sverige. 
Kommer bli en magisk kväll! 

Biljetter